radovi-ulica.jpgRekonstrukcija Karađorđeve ulice počela je danas, a radovi se izvode istovremeno iz dva pravca od raskrsnice sa Ulicom Vojvode Mišića i od raskrsnice sa Hajduk Veljkovom ulicom. Projektom je predviđena potpuna rekonstrukcija u celom pojasu regulacije u dužini od 720 metara. Privremeni režim saobraćaja utvrđen je u periodu od 15. marta do 14. juna 2011. godine.

Prolaz vozilima u Karađorđevoj ulici neće biti dozvoljen kada počnu radovi na deonici koja se rekonstruiše. Prohodne će biti jedino najfrekventnije raskrsnice-sa Ulicom Vuka Karadžića i Sinđelićevom, bez mogućnosti ulaska vozila u Karađorđevu ulicu, a u terminu kada se budu izvodili radovi na ovim raskrsnicama, za saobraćaj će biti oslobođena jedna kolovozna traka.
Ulaz vozilima u Karađorđevu ulicu dok traju radovi biće dozvoljen samo policiji, hitnoj, vatrogasnoj službi i vozilima za dostavu. Na svim raskrsnicama gde se radovi budu izvodili, iz poprečnih ulica neće moći da se priđe vozilom neposredno do Karađorđeve ulice, što će biti propisno obeleženo.

Dvosmeran saobraćaj biće dozvoljen u Ulici Vlade Danilovića na deonici od Pantićeve do Karađorđeve i delom zabranjeno parkiranje na kolovozu zbog mimoilaženja vozila.

Gradski saobraćaj biće izmešten i preusmeren iz Karađorđeve u Pantićevu ulicu. S obzirom na to da rekonstrukcija obuhvata i trotoare, dok traju radovi, pešacima će biti na raspolaganju uvek jedna strana ulice.

Zbog radova se mole svi da blagovremeno uklonite svoje automobile sa parkinga u Karađorđevoj u jednu od bočnih ulica.

Dok traje rekonstrukcija glavne gradske ulice biće postavljena privremena nova saobraćajna signalizacija na koju bi građani trebalo da obrate pažnju.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…