sajam.jpgOvogodišnji Osmi sajam privrede kolubarskog okruga SPREG 2011 odražće se prema najavama organizatora od 27. do 29. aprila na prostoru OŠ Nada Purić, a kao i svake godine očekuje se da se na jednom mestu okupi više desetina preduzeća i ustanova različitih privrednih opredeljenja sa područja Kolubarskog okruga.

Sajam je prava prilika sa se mnogobrojnim posetiocima, domaćim i sa strane, u celosti pokaže šta to sve privreda Kolubarskog okruga ima. U uslovima ekonomske krize nastupi na sajmovima gde se očekuju brojni posetioci, ali i gosti sa drugih područja, značajno može doprineti uspostavljanju boljih poslovnih kontakata među privrednicima.

Za poslednjih pet godina održavanja “SPREG” je posetilo preko 50 hiljada građana Valjeva i Kolubarskog okruga, aktivno učestvovalo preko 10 hiljada poslovnih ljudi, sajam je bio i ostao manifestacija više proizvođača nego davaoca usluga, 65% izlagača ponovilo je bar jednom svoje učešće, sajam su posetile brojne delegacije.

Program sajma, pored izlagačkog dela, predviđa nekoliko predavanja, prezentacija i promocija, kao i bilateralne razgovore privrednika.

Organizator sajma je Marketing agencija “Gatti”, suorganizator Regionalna privredna komora Valjevo, a generalni pokrovitelj Grad Valjevo.

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…