infakt__frame.jpgU utorak 29. septembra u Centru za kulturu sa pocetkom u 20h bice odrzana prva repriza predstave NIKAD HEROIN u reziji Angeline Lukic.
Predstava je nastala nakon objavljivanja serije tekstova mladog Valjevaca pod pseudonimom Dreamer u kojima opisuje svoj ulazak u svet droga, faze razvoja bolesti zavisnosti i naposletku samo lečenje. To je poslužilo kao inspiracija za jedan više nego značajan projekat prevencije bolesti zavisnosti i podrške zavisnicima u procesu lečenja – Nikad heroin.

Predstava je privukla je veliku paznju mladih prilikom premijernog izvodjenja 23. septembra, a urađena je u produkciji udruženja “Dobri ljudi” – AKTeatar.

Predstavu je režirala i adaptirala Angelina Lukić, a igraju: Petar Ninić, Ivana Pančić, Gorana Glišović, Dušan Perić, Suzana Radovanović, Nebojša Tadić, Lazar Petrović, Radovan Omerović, Marina Alagić, dr Mira Vuković, Katarina Vićentijević, Dragan Lukić i Angelina Lukić.

Majstor svetla Dobrica Djurdjević, majstor tona Stefan Radić, video produkciju Kristina Cvejanov, Adam Radosavljević, Ivan Simić, Nenad Savić i Marko Kovač, inspicijent Danijela Mališić.

Prodaja karata na blagajni Centra za kulturu po ceni od 150,00din. Za djake sa djackom knjizicom cena karte je 100,00din.

Prikaži još ovjava iz Kultura

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Gudači osvojili brojne nagrade u Šapcu

Treći vikend marta 2023. je definitivno obeležen uspesima gudačkog odseka naše muzičke ško…