metalac.jpgNovi košarkaš Metalca, Zlatko Bolić izjavio je da je publika adut kluba u nastojanjima da se kroz Superligu Srbije izbori za plasman u NLB ligu. kako je objavljeno na sajtu Košarkaškog saveza Srbije, Bolić je na konferenciji za novinare u Beogradu rekao da će takvu podršku publike teško imati FMP Železnik i Partizan, a još manje Borac i Lajonsi.

– “Ove godine je manje razlika u kvalitetu između ekipa iz NLB i timova iz Svislajon lige, pa je to razlog više da Metalac igra ravnopravno sa svima, i čak pokuša da se plasira među četiri učesnika plejofa za titulu prvaka Srbije”, kazao je Bolić.

On je ocenio da novosadska Vojvodina, koja je prvi protivnik Valjevaca u A grupi Super lige, ima odlične pojedince, ali i slabosti u timskoj igri koje bi trebalo iskoristiti.

Bolić je dodao i da nema posebnih problema što će, kao Novosađanin, igrati protiv Vojvodine jer je profesionalac, ali i zbog toga što “današnja Vojvodina nije ona Vojvodina u kojoj je nekada igrao”.

Metalac je 35-godišnjeg Bolića, koji je u četvrtak predstavljen novinarima, angažovao kao najboljeg strelca Svislajon lige za utakmice u Superligi Srbije.

Iskusni bek je istakao da Valjevci imaju kvalitetan tim i odličnu atmosrefu u ekipi, da su ga izvanredno primili i da mu pomažu da se što pre uklopi u sistem igre i u odbrani i u napadu.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…