infakt__frame.jpgDanas je u Kući košarke obavljeno žrebanje takmičarskih parova za Swisslion Superligu Srbije. U prvom kolu sastaju se Metalac – Vojvodina Srbijagas i Partizan-FMP u grupi A dok se u grupi B sastaju Hemofatm Štada-Lions i Crvena Zvezda-Borac.U drugom kolu valjevski košarkaši imaće duel sa ekipom Partizana u Beogradu, dok će u trećem kolu biti domaćini ekipi FMP-a.

Košarkaška Super liga Srbije počeće 8. ili 10. aprila, a završiće se najkasnije do 29. maja, u zavisnosti od učinka klubova u evropskim takmičenjima.

Polufinalne i finalne utakmice Super lige igraće se na tri dobijene, a kao datum završetka takmičenja određen je 29. maj, što će se desiti ako se Partizan plasira na završni turnir Evrolige.

Na sajtu KK Metalca objavljeno je i da je Zlatko Bolić novi je član KK Metalac. 35-to godišnji bek je u protekloj sezoni nosio dres Radničkog Invest Inženjeringa, a igrao je i za za Crvenu zvezdu i Hemofarm. Jedan je od najbolji strelac u domaćem prvenstvu. Prelazni rok za košarkaše inače traje do 3. aprila.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…