infakt__frame.jpgDanas u popodnevnim satima u Valjevo je stigao Redži Frimen novo pojačanje valjevskog tima. Iskusni Amerikanac ostavio je dubok trag u dresu ekipe iz Železnika, a potom je igrao i za crveno-bele i Vojvodinu.

U 24. kolu Svislajon lige za košarkaše ekipa Metalca će na svom terenu u petak 6. marta od 18h biti domaćin ekipi Sloge iz Kraljeva. Utakmica u krajnjem skoru, može biti izuzetno bitna, naročito za domaći tim, koji bi pobedom učvrstio opstanak na trećem mestu i plasman u superligu.

Na utakmici u Novom Sadu zbog povrede nije igrao Predrag Marković, a i Marko Ljubojević je na toj utakmici zaradio povredu, pa je prema rečima trenera Simeunovića veoma neizvesno da li će ova dva igrača moći da zaigraju na utakmici protiv Sloge.
Inače, Metalac je u jesenjem delu takmičenja poražen od Sloge u Kraljevu rezultatom 92:68. Valjevci tada nisu imali pravo rešenje za šuterski raspoloženog Sašu Stefanovića koji je postigao čak 22 poena, dok je kod valjevaca najefikasniji u tom meču bio Nikola Mićević sa 12 poena. Metalac i Sloga sastali su se i u finalu kupa Srbije kada je valjevski tim pred domaćom publikom pobedio Slogu 95:81. Sloga nakon 23. kola zauzima 10. mesto na tabeli sa 9 pobeda i 14 poraza.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…