Omladinski centar.jpgKancelarija za mlade u okviru svojih početnih aktivnosti, danas je u Velikoj Sali Skupštine grada Valjeva, organizovala sastanak sa predstavnicima gradskih ustanova, javnih preduzeća, osnovnih i srednjih škola. Tema sastanka bio je javni konkurs za mikro projekte koji je u toku i koji je namenjen omladini.

Program “ Podrška jačanju građanskog učešća u Srbiji- druga faza “ sprovodi se od marta 2007.godine i predviđeno je da traje do kraja 2009. godine. Lokalna samouprava aktivno je uključena u sprovođenje nacionalne strategije za mlade, a aktiviranje rada Kancelarijeza mlade samo je početna faza u pravljenju spone između lokalne samouprave i onih kojima je namenjena.

Konačni odabir projekata izvršiće Savet za razvoj i zaštitu lokalne samouprave, vodeći se kriterijumima koje je sam utvrdio i koje je predvideo projekat, kao i rezultatima administrativne i tehničke kontrole podnetih projekata.

Krajnji rok za prijem prijava je 15. oktobar. Period realizacije mikro projekta ne može biti kraći od 3 meseca, niti duži od 11 meseci. Planirani period za realizaciju projekta je od 1.decembra 2008. do 31. oktobra 2009.godine.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…