infakt__frame.jpgČlanovi Opštinskog veća održali su danas verovatno jednu od poslednjih sednica u ovom sazivu kada su i prihvatili uputili na razmatranje, najverovatnije novom skupštinskom sazivu izveštaje o poslovanju za 2007. godinu:JKP „Valjevo“, „Direkcije za urbanizam i izgradnju Valjeva“,JP„Kolubara“,“Opštinske stambene agencije“, kao i izveštaje o radu u protekloj godini: nadzornog odbora „Direkcije za urbanizam i izgradnju Valjeva“ i nadzornog odbora „Opštinske stambene agencije“, saopšteno je danas iz odseka za odnose s javnošću opštinske uprave.

Na današnjoj sednici takodje je pozitivno ocenjen i upućen Privremenom organu na razmatranje predlog rešenja o davanju saglasnosti na Odluku Upravnog odbora „Opštinske stambene agencije“ o raspodeli dobiti za 2007. godinu kao i izveštaj nadzornog odbora JP „Kolubara“ za prošlu godinu.
Članovi Veća pozitivno su ocenili i izmene i dopune programa poslovanja JKP „Polet“ za 2008. godinu.
Sa dnevnog reda skinute su dve tačke: razmatranje izveštaja o poslovanju JKP „Polet“ za 2007. godinu i razmatranje izveštaja o radu nadzornog odbora ovog javno komunalnog preduzeća takodje za 2007. godinu. Članovi Veća zaključili su ovom prilikom da se ova dva izveštaja pripreme za narednu sednicu i da se da nalog budžetskom inspektoru da izvrši kontrolu po kom osnovu su isplaćena sredstva radniku koji je odlukom Okružnog suda u Valjevu vraćen na posao.
Takodje, članovi Veća na današnjoj sednici zaključili su da JKP „Valjevo“ za sednicu Privremenog organa dopuni svoj izveštaj sa podacima o investicionom ulaganju u projekat toplifikacije.
Današnjoj sednici prisustvovalo je 5 članova Opštinskog veća.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…