infakt__frame.jpgVanredna sednica Skupštine EKD Gradac koja je sazvana za nedelju na inicijativu 18 članova ovog udruženja je nelegalna, rekao je Sreten Đorđević, doskorašnji predsednik ovog udruženja na današnjoj konferenciji za novinare. On je, tumačeći Statut rekao da oni imaju pravo da traže sazivanje, ali da odluku donosi Predsedništvo EKD Gradac.

Na sinoćnoj sednici Predsedništva EKD Gradac doneta je odluka da se redovna izborna Skupština održi 29. marta, kao i odluka o suspenziji članova Predsedništva i članova koji su zahtevali sazivanje vanredne sednice.

Sreten Đorđević kaže da je ostavku podneo iz razloga što se Predsedništvo nije jasno odredilo da li ima odgovornosti dva člana Predsedništva EKD Gradac, za koje on tvrdi da su nelegalno vršili poribljavanje Gradca. Đorđević najavljuje i da će o svemu biti obavešteni nadležni organi, a protiv odogvornih će biti podnete krivične prijave. On je izrazio i sumnju da iza aktivnosti ove gupe pojedinaca stoji nastojanje jedne nedavno formirane političke partije zelenih u cilju pozicioniranja pred predstojeće izbore.

Prikaži još ovjava iz Ekologija

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Bolje grejanje i uštede u kućnom budžetu za 35 Mioničana

I Mioničani su dobili priliku da upola cene poboljšaju grejanje i klimatizaciju u svojim k…