Hotel Grand.jpgPredstavnicima grada Valjeva i opština Ljig i Ub danas su uručena finansijska sredstva u ukupnom iznosu od 3,5 miliona dinara. Sredstva su dobijena na konkursu za raspodelu sredstava koja se ostvaruju priređivanjem igara na sreću, a sprovodi ga ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu. Sredstva se na osnovu konkursa dodeljuju za pet ciljeva.

Gradu Valjevu opredeljeno je 1,46 miliona dinara za realizaciju projekta u oblasti unapređenja korporativnog identiteta grada Valjeva.

Projektom se podrazumeva izrada grba, amblema, zastave, svečane pesme, propagandno-informativne brošure na nekoliko jezika. Akcija brendiranja Valjeva podrazumeva širok spektar aktivnosti, koje se planiraju unapred i nisu vremenski ograničene.

Valjevo je inače jedan od retkih gradova u Srbiji koji na ulazu u grad ima minijaturnu tablu, a gotovo nijedna važnija institucija u samom gradu nije obeležena na vidljiviji način, kako bi turistima i gostima bilo olakšano kretanje i snalaženje u gradu, a ovim projektom većina tih problema mogla bi biti rešena.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…