infakt__frame.jpgPlivači “Valis” Anđelka Petrović i Vanja Petronijević osvojili su ukupno 7 medalja na petom TI DŽIVDŽAN KUP-u 2007 koji je održan proteklog vikenda u Beogradu. Na takmičenju je nastupilo 480 plivača iz 34 kluba iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Srbije podeljenih u pet starosnih kategorija.
Najbolja takmičarka ovog mitinga i pobednica memorijalne trke mr Branislav Milišić – Braca u disciplini 100 m slobodno je plivačica PK “Valis” Anđelka Petrović (92.), koja je osvojila ukupno tri medalje – dve zlatne u disciplinama 50 m i 100 m slobodno i jednu srebrnu u disciplini 200 m leđno. Uspešan je bio i Vanja Petronijević (91.) koji je osvojio ukupno četiri medalje – dve zlatne u disciplinama 50 m slobodno i 100 m leđno i dve bronzane u disciplinama 100 m slobodno i 200 m leđno.
PK “Valis” je na ovom takmičenju predstavljalo još 20 plivača.

Odmah po završetku takmičenja plivači Anđelka Petrović, Vanja Petronijević, Tijana Jakovljević, Marija Nikolić, Stefan Zimonjić i Lazar Ranković sa trenerom Vladimirom Boškovićem otputovali su na sedmodnevne pripreme u Skoplje gde će im se narednog vikenda pridružiti još jedna grupa plivača „Valisa” na Međunarodnom plivačkom mitingu „Nemo kup”.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…