infakt__frame.jpgLazar Marković (95.) iz PK “Valis” osvojio je srebrnu medalju u disciplini 50 m leđno i peto mesto u disciplini 50 m slobodno u kategoriji dečaka rođenih 1995. i 1996. godine na 10. otvorenom prvenstvu Jagodine koje je održano proteklog vikenda.

Organizator ovog takmičenja bio je PK “Jagodina 2000″, a njihovom pozivu se odazvalo 20 klubova iz Srbije, Makedonije i Švajcarske sa 254 plivača.

I ostali plivači Valisa koji su nastupili na takmičenju ostvarili su plasmane uglavnom među prvih 10 u svojoj kategoriji.

Narednog vikenda opet će najmlađi plivači predstavljati PK “Valis”, ovoga puta na B prvenstvu Srbije koje će biti održano u SRC “Tašmajdan” u Beogradu. Prema Pravilniku Plivačkog saveza Srbije na ovom takmičenju pravo nastupa imaju klubovi koji nemaju normalne uslove za treniranje u zimskom periodu, odnosno, oni klubovi koji u svojim gradovima nemaju zatvorene plivačke bazene. Nažalost, u tu kategoriju spada i PK “Valis”, i kao i ranijih godina, nadamo se da je ovo poslednja godina kada PK “Valis” ima pravo nastupa na ovom takmičenju.

Tender za nabavku balona za pokrivanje olimpijskog bazena u Petnici je u toku i nadamo se da će ovoga puta biti izabran izvođač radova i da će već ove jeseni plivači, vaterpolisti i ostali Valjevci plivati u pokrivenom bazenu u Petnici.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…