infakt__frame.jpgČlanovi Opštinskog veća na današnjoj sednici razmatrali su izveštaj o izvršenju godišnjeg programa rada Ustanove za decu predškolskog uzrasta “”Milica Nožica”” za 2005./2006.godinu, godišnji program rada pomenute Ustanove za 2006./2007. godinu, program poslovanja Direkcije za robne rezerve Opštine Valjevo za 2007.godinu i odluku o poveravanju obavljanja komunalne delatnosti javnog linijskog prevoza putnika, saopšteno je iz press službe opštinske uprave.

Opštinsko veće nije imalo primedbi na ponuđeni izveštaj Predškolske ustanove za 2005./2006.godinu, kao ni na program rada za 2006./2007. godinu, pa su jednoglasno usvojeni i upućeni Privremenog organu na dalje razmatranje.

Program poslovanja Direkcije za robne rezerve Opštine Valjevo za 2007. godinu je detaljno obrazložio direktor Nenad Kuzmanović i isti je prihvaćen jednoglasno i upućen na dalje razmatranje.

Opštinsko veće takođe je prihvatilo odluku o poveravanju obavljanja komunalne delatnosti javnog linijskog prevoza putnika. Opštinska komisija nadležna za sprovođenje konkursa ponovo je poverila posao SP “”Lasta”” i Evropa-bus.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…