infakt__frame.jpgNa današnjoj konferenciji DS rečeno je da je ova stranka donela odluku da pokrene građansku inicijativu kako bi građani Valjeva i KO rekli NE odluci da se sedište EDS Valjevo premesti u Lazarevac.

I stranka G17 plus održala konferenciju za novinara Ispred valjevske opštine. Čelnici ove stranke tđ su se bavili EDS Valjevo.

Problemi nastali oko premeštanja EDS Valjevo u Lazarevac bio je povod i današnjeg održavanja skupa čelnika EDS VAljevo organizovanog u skupštini opštine Valjevo. Od danas će građani Valjeva na salteru informacija u prizemlju zgrade opstine, moci svojim potpisom da podrze gradsku inicijativu i na taj nacin doprinesu preinacenju odluke UO EPS-a, odnosno vracanje sedista elektrodistribucije u Valjevo.

Organizacija Dijabet info pozvala je danas sve zainteresovane sugrađane da dođu i odslušaju predavanje – Dijabetesna polineuropatija i iskoriste priliku da besplatno izmere nivo šećera u krvi, a nakraju će biti organizovan i koktel. Predavanje će biti u sali SO u utorak 27.02 u 17h.

U okviru programa “književni laureati” koje organizuju Matična biblioteka LJubomir Nenadović i Valjevska Gimnazija u petak 23.02 u 19h u svečanoj sali Valjevske gimnazije biće organizovano prvo književno veče kada će biti predstavljena knjiga LJubice Arsić “Maco da l me voliš” dobitnik Andrićeve nagrade u 2006. godini. A u četvrtak 22. februara u 20h u Čitaonici Pozajmnog odeljenje Matične biblioteke biće promovisana pesnička knjiga “Pređeni put” Marice Baletić iz Valjeva.

Proteklog vikenda održano je Prvo kolo zimskog prvenstva u plivanju. Na ovom takmičenju svoje učesnike je predstavio i PK Valis iz Valjeva.

Sutra vreme slično današnjem.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…