infakt__frame.jpgNa sedmoj sednici privremenog organa opštine Valjevo članovi privremenog veća dali su saglasnost na novu cenu grejanja. Cena kvadratnog metra stambenog prostora iznosiće 46 dinara, dok će kvadrat poslovnog prostora korisnici plaćati 92 dinara. To je zajednička odluka predstavnika JKP “”Valjevo””, korisnika grejanja i privremenog organa opštine Valjevo, nakon serije sastanaka.
Zahvaljujući povoljnim vremenskim uslovima JKP “”Valjevo je u periodu od oktobra prošle godine zaključno sa 1. februarom 2007. godine, uštedelo 450 tona mazuta i 200 tona uglja, rekao je v.d. direktora JKP “”Valjevo”” Slobodan Stojaković.
Članovi privremenog organa opštine Valjevo usvojili su izmene i dopune programa poslovanja JKP “”Vidrak”” i JP “”Kolubara”” za 2006.godinu. Takodje, jednoglasno su usvojeni i programi poslovanja javnih i komunalnih preduzeća za 2007.godinu.
izjava
Na predlog člana privremenog organa opštine Valjevo Miodraga Ćosića usvojen je i zaključak na osnovu koga se sva javna preduzeća obavezuju da sačine akcioni plan. Cilj bi bio postizanje bolje profitabilnosti preduzeća, čime bi, kako je naglašeno, postali punioci, a ne samo korisnici budžeta. Prihvaćen je i zaključak da se povećanje broja zaposlenih u javnim preduzećima donosi uz saglasnost osnivača.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…