infakt__frame.jpgPutni pravac u dužini od 2,145 km od asfaltne baze do Đurđevića raskršća u selu Paunama još 2002. i 2003. godine ušao je u program asfaltiranja kada su i urađena dva projekta. Ipak, građevinski radovi započeti su tek u septembru mesecu ove godine. Pare je obezbedila Republička direkcija za puteva, a problem je nastao kada su započeti radovi na pripremi za asfaltiranje manjeg dela deonice.

Meštani ovog dela MZ Paune nemaju primedbi na rad DP Valjevoput kao izvožača radova i smatraju da će to biti urađeno najvalitetnije moguće. Na pitanje novinara kakva su obećanja po pitanju radova na jednoj i drugoj deonici, Miodrag Đurđević kaže da im je rečeno u lokalnoj samoupravi da para za izgradnju nema u šta on sumnja.

Problemi meštana MZ Paune tu se ne završavaju. Rekonstrukcija elektromreže je delimično uražena proletos, ali je jedan krak ostao ne završen. Postavljene su betonske bandere, ali žice nisu, pa one trenutno vise po drveću i predstavljaju potencijalnu opasnost kako po ljude tako i po stoku.

Obećanjima, kažu meštani, više ne veruju, a predizborna kampanja je već počela. I, dodaju još da će imati šta da pitaju sve one koji budu došli pred izbore u njihovo selo.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…