infakt__frame.jpgFudbalski klub “I.P.A. Valjevo” koju sačinjavaju pripadnici PU Valjevo osvojio je 2. mesto u konkurenciji 56 ekipa iz 14 zemalja Evrope na 6. internacionalnom turniru u malom fudbalu „Alpe-adria chellenger”, održanom u periodu od 21. do 24. septembra 2006. godine u Poreču u organizaciji IPA Dolomiti (Italija) i IPA Poreč (Hrvatska ). U finalnoj utakmici valjevska eipa izgubila je od ekipe „Dinamo” iz Urajine rezultatom 1:3. Treća je bila hrvatska ekipa „I.P.A. Vukovar”, a četvrta ekipa iz Mađarske.

Utakmice su odigrane na fudbalskim terenima sportskog centra “Zelena laguna” u Poreču, a
organizator je bila Sekcije Međunarodne policijske asocijacije iz Hrvatske.

Članovi ekipe su dali sve od sebe da dostojno reprezentuju policiju Srbije, grad Valjevo i državu Srbiju, čime su doprineli poboljšanju opšteg imidža Srbije i srpske policije.
Fudbalski klub “I.P.A. Valjevo je jedan od najmlađih i prema rečima jednog od organizatora Dragana Stankovića,formirana je u martu ove godine još uvek je u osnivanju, a pomoć im pruža Grčka.Internacionalna policijska asocijacija je međunarodna org,policajaca koja okuplja policajce iz preko 60 zemalja sveta i broji preko 360 000 članova u svetu.
Sa svim ekipama su uspostavljeni dobri odnosi, naročito sa kolegama iz Hrvatske, Slovenije, Rumunije, Danske i Austrije, a pozvani smo da učestvujemo i na predstojećim fudbalskim turnirima u drugim evropskim zemljama, saopšteno je iz Policijske uprave Valjevo.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…