infakt__frame.jpgČetvrti memorijalni vaterpolo turnir “Zoran Petrović” za mlađe kategorije održan je danas na bazenu SRC Petnica. Turnir se održava svake godine u znak sećanja na tragično nastradalog mladog vaterpolistu Zorana Petrovića. Kao gosti vaterpolistima VK Valis uzrasta do 12 godina bili su vršnjaci iz Kraljeva, Aranđelovca i Obrenovca.

Sem ekipe Tenta iz Obrenovca kojaima zatvoreni bazen, ostale ekipe koje su učestvovale na današnjem turniru u istoj su situaciji kao i domaći Valis, ali to ipak nije toliko velika prepreka da se treninzi i znanje prenesu mlađima na najbolji mogući način.

U generacija od 30 dečaka koja trenutno treniraju u vaterpolo klubu ima dosta talentovanih dečaka koji bi uz kvalitetan rad već za tri godine mogli da nastupaju za prvi tim.
Prvotimci Valisa završili su Letnju ligu Srbije i u septemru će na zasluženi odmor. Od oktobra očekuje ih nastavak treninga, delom u Vrujcima za one mlađe, a delom u beogradkim klubovima za članove kluba koji su nastavili školovanje.
Pauze u radu neće biti, a planovi za narednu godinu su, pored obezbeđivanja trenerskog kadra, ulazak u Drugu ligu.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…