infakt__frame.jpg1.POVLEN RELI
Ove godine manifestacija koja polako prelazi u tradiciju Valjeva i Valjevskog kraja ,Povlen karavan ili Prvi Srpski safari kako ga učesnici nazivaju,okupio je oko 50 posada iz svih krajeva Srbije, ali i iz bivših jugoslovenskih republika.Startovao je 30 juna iz Valjeva.
IZJAVE
Takmičari su nakon okupljanja u parku Pećina i svečanog otvaranja, otišli na poligon na Petom puku gde se održao brzinac,što je već prešlo u tradiciju.
Baza karavana bile su Dičibare ,odredište na koje su učesnici krenuli drugog dana. Vožnju su nastavili po radaru od Divčibara preko Skakavačke kose, reke Mionice, Tubića, Radanovaca, Taorskih vrela, Makovišta i Zarožja do Pašine ravni. Popodnevna trasa bila je od Debelog brda preko Povlena, Gornjeg taora, Ostreša, Borka i Kaone do Divčibara.
Vozili su teško prohodnim planinskim putevima gde su mogli videti sve lepote Valjevskog kraja .
Trodnevno druženje završilo se u Sankoviću u banji Podbare .
Ova trodnevna manifestacija okupila je vlasnike džipova iz Valjeva,Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Zrenjanina, Požarevca i Zaječara, ali i iz Italije i Bugarske.
IZJAVE
Svi učesnici su doživeli nezaboravnu avanturu, a pored druženja i zabave upoznali su
i naše prirodne lepote što je i bio cilj većine učesnika,a ya najbolje u tri kategorije dodeljene su i vredne nagrade ya I,II i III mesto.Osim najboljih nagradjeni su i najlepši,najružniji,najveseliji,najnespretniji,najstariji učesnik i lepotica karavana,i mnogi drugi tako da je ovom pažnjom nagradjen trud i ostalih učesnika.

Ovaj put u četrnaestoj godini postojanja “Povlen karavan – off road rally”-ja, zajednički su organizovali Poslovno udruženje “Klub 014” Valjevo i AMSK “Povlen” Valjevo.”
2.SKAJ MUSIC
Skaj klub je otvoren 8 decembra prošle godine.Proteklog vikenda dobio jenov eksluzivan zatvoren prostor.
IZJAVA
Od srede do nedelje u ovom klubu očekuje vas interesantan muzički program.
IZJAVA
Prema rečima vlasnika kluba,u planu je otvaranje dva noćna klubau ovom velelepnom prostoru.Uz sve ovo postoji mogućnost organizovanja raznoraznih kulturnih dešavanja.
3.AFRODITA MODE COLLECTION
Modna kuća’’ AMC-Afrodite Mode Collection ’’privatno preduzeće za proizvodnju i promet teksilnih proizvoda ,osnovano je 1990 godine.Osnivači i vlasnici modne kuće ’’ AMC-Afrodite Mode Collection ’Afrodita i Milan Bajić uvek potenciraju da je njihov uspeh rezultat dobro osmišljenog planskog i iznad svega timskog rada ambicioznih,kreativnih,i stvaralački neumornih stručnjaka.Osnovna delatnost ove modne kuće je proizvodnja i prodaja ženske modne konfekcije u asortimanu lake ,srednje i teške konfekcije namenjene za sva četiri godišnja doba.

Lanac objekata Modne kuće ‘’Afrodite Mode Collection’’nastavlja sa otvaranjem novog prodajnog objekta u Valjevu.U susret novim kolekcijama i modnim trendovima AMC izlazi sa ciljem koji se niz godina ogleda u zadovoljstvu brojnih dama i kupaca ovih modela.Obzirom da Valjevke jasno prepoznaju upravo ono što žele ,novi butik pod nazivom ‘’Setino ‘’,predstavio je kolekciju za leto 2006 u svom punom asortimanu isjaju g-đice Valentine Obradovi,našeg priznatog modnog kreatora ,dobitnicom mnogobrojnih priznanja na fashion week-ovima.
IZJAVA
Svi modeli razvrstani su u tri modne linije:
1.Bussines look’’za poslovnu ženu (postoje određena pravila i principi kada je poslovni izgled u pitanju.Radna uniforma nalaže određenu formu ,kao i boju koja je namenjena isključivo poslovnoj ženi).
2.Lady plus’’za dame punijeg stasa (pročišćene linije izdužene forme ismireni tonovi)
3.Teen Age look’’modna linija za mlade koji žele da izgledaju urbano i u trendu.
Sve tri linije rade se u ekskluzivnoj varijanti (za svečane prilike –ekskluzivne večernje haljine i kompleti od vrhunskih materijala namenjene mladima i starijim osobama i u klasičnoj varijanti za svakodnevne prilike.
Sve modele kreira modni dizajn centar Modne kuće AMC NA ČELU SA KREATORKOM Valentinom Obradović Po preporuci nemačkih partnera slogan ove kuće je ’’PROVERITE LUPOM-NEMA GREŠKE’’,koji sve govori o kvalitetu ovih proizvoda.
Modna kuća Afrodite mode collection se opredelila za izbirljivog kupca i neguje svoj prepoznatljiv jednostavan stil .Artikli iz proizvodnog programa izrađuju se isključivo od uvoznih,posebno biranih materijala najpoznatijih proizvođača iz Italije ,Belgije i Francuske.
Misija ove kompanije je da zadovolji ukus i želje svojih klijenata i da im omogući da u očima drugih odišu stilom i elegancijom.Vizija kompanije AMC je da njen proizvod bude dostupan potrošačima u svakom gradu u SCG, bilo u sopstvenim prodajnim objektima ili u objektima franšizing partnera. nivači i vlasnici modne kuće “AMC-Afrodite Mode Collection, Afrodita i Milan Bajić uvek potenciraju da je njihov uspeh rezultat dobro osmišljenog, planskog i iznad svega timskog rada ambicioznih, kreativnih i stvaralački neumornih stručnjaka (kreatora, modelara, krojača…).

4.TWIN PROMOCIJA
Pored promocije profesionalnih boja za kosu i najefikasnijeg sredstva za otklanjanje celulita juče je u Frizersko kozmetičkom studiju Twin vidno izmenjen izgled 20 dama,koje su isprobale ove preparate.
Axenia lab collection je profesinalna boja za kosu na bazi oksidacije koja jednostavnim nanošenjem,daje izuzetno precizne,intenzivne boje visokog sjaja.Sa novom formulom na bazi tenzioaktiva biljnog porekla stvoren je posebno blag preparat sa kontrolisanim delovanjem alkalina sa savršeno izbalansiranom i uspešnom moći bojenja.Rezultat je jednaka,puna boja koja u potpunosti prekriva sede vlasi.Zahvaljujući kozmetičkom dejstvu,hidrataciji keratina i agave koji štite vlasište kosa je zdrava i sjajna.
IZJAVA
Seriju proizvoda čine tri specijalne serije
IZJAVA
Zahvaljujući nepravilnoj ishrani i brzom životu koji vode većina žena ima problem sa celulitom koji je veoma teško ukloniti.U studiju Twin promovisan je elektresteski aparat sa širokim spektrom delovanja,prevashodno namenjen za rešavanje ovog problema,ali i remodeliranju i dubinskoj promeni tkiva.
IZJAVA
Aparat ima zavidne rezultate kod
– saniranja svih tipova celulita
– zatezanja i prolepšavanja kože lica i tela
i snažan je pokretač metaboličkih procesa od cirkulacije do limfe te ujedno vrši drenažu tela od svih toksičnih materija.Odličan je kod efekta teških nogu,a zbog svoje suptilnosti mogu ga koristiti i trudnice kod problema natečenosti i zadržavanja tečnosti u organizmu.
Zadovoljni osmesi dama koje su posetile ovaj salon i stručnjaka koji su se potrudili da one lepo izgledaju govore sve o kvalitetu ovih preparata.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…