gradac.jpgProlećno okupljanje i piknik na Gradcu kod konjičkog kluba u Deguriću koji već više godina tradicionalno organizuje Pokret za Valjevo, održaće se u subotu 27. maja, a kako ističu organizatori, nijedna kafana ili restoran ne može imati tako lep ambijent kao što je pored reke.

Mora se primetiti i pomalo neobična angažovanost jedne političke stranke da organizuje nešto što nije politički skup. Ipak, kako su nam rekli organizatori, kod nas u Srbiji svi događaji su povezani sa politikom ili imaju neku političku konotaciju, a Pokret za Valjevo želi da sruši i neke predrasude prema politici i prema političarima.

Umetnost je nešto što jača duh naroda, pa su stoga i ovog proleća bile organizovane brojne književne večeri i izložbe u klubu ND plus. Snaga duha nam je preko potrebna da prevaziđemo ove krize i iskušenja i da nešto učinimo u bidićnosti. Uloga medija u svemu tome je jako bitna.

Na piknik u Degurić na Gradcu pozvani su svi građani Valjeva, svi koji žele da da provedu prijatan prolećni dan na obali reke i da bar na trenutak pobegnu od problema i svakodnevice.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…