Treći Sajam dostignuća privrede Kolubarskog okruga, SPREG ove godine održaće se od 26. do 29. aprila na prostoru Prve osnovne škole.
Ovogodišnji sajam pratiće i veoma bogat program ostalih aktivnosti i događanja vezanih za privredu.
U organizaciji Regionalne privredne komore Valjevo, prvog dana sajma sa početkom u 10,00 sati biće održana sednica Odbora za kvalitet i zaštitu životne sredine sa radnom temom “Metode za kontinuirano poboljšanje procesa organizacije u preduzećima” na dnevnmom redu.Izvestioci o temi su Jože Makoter, “JMC” i Radomir Bošković, “Bonex inženjering” .
Istoga dana Privredna komora Beograda prezentovaće svoja iskustva u projektu “Smernice za poslovanje sa Evropskom unijom”. Toga dana u poseti privrednicima regionalnog područja boraviće privredna delegacija sa područja RPK Leskovac.
Drugi dan sajma, 27. april, počeće susretom privrednih delegacija regionalnih komora Pančeva i Valjeva, a u popodnevnim časovima od 13,30 časova biće prezentovana softwareska rešenja za upravljanje informacijama u preduzeću.
U petak, 28. aprila, biće održana sednica Zajednice preduzetnika, prezentacija Beogradske berze i predstavljen program implementacije standarda u mala i srednja preduzeća.
ika, prezentacija Beogradske berze i predstavljen program implementacije standarda u mala i srednja preduzeća.
@@@

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…