infakt__frame.jpg17. marta od 10 sati na televiziji Marš biće emitovam kompletan snimak 13-te sednice SO Valjevo.
Trinaesta sednica SO Valjevo prekinuta je nakon višečasovnog rada i nakon glasanja o smeni Direktora DNIP Napred Jovana Bugarskog kada je za taj predlog glasalo 14 odbornika, protiv je bilo 11, a uzdržanih 3. Nakon pauze, predsednik skupštine Miroslav Vuković, obavestio je odbornike da odluka o smeni nije doneta i da će nastavak sednice biti naknadno zakazan.
Na današnjem zasedanju zbog odlaska u penziju razrešen je dužnosti direktora Vidraka Petar Todorović. Za v.d. direktora Centra za socijalni rad umesto Milojko Lazića, imenovana je Kaja Jovanović.
U prvom delu sednice odobrnici su jednoglasno prihvatili predloge za dodelu nagrada povodom Dana Opštine i dali saglasnost na većinu predloženih programa rada za 2006. preduzeća čiji je osnivač Opština.
Bez rasprave usvojene su i izmene i dopune odluke o prvima u socijalnoj zaštiti i socijalnoj sigurnosti građana, kao i predlog zaključaka o zaključivanju ugovora o davanju na upotrebu poslovnog prostora u zgradi u ulici Vojvode Mišića 21 DNIP Napred i JIP Radio Valjevo.

Naša televizija će, sutra, 17. marta od 10 sati emitovati kompletan snimak 13-te sednice SO Valjevo.

Prikaži još ovjava iz Samouprava

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…