Povod današnje konferencije za novinare koja je održana u mesnoj zajednici Nada Purić, je nemogućnost dece koja stanuju u koloniji da igraju fudbal. Na konferenciji su govorili Aleksandar Stojanović,Goran Dašković,Dragoljub Tešić i Zoran Ranković.Takozvana Republika kolonija nezvanično je proglašena kao leglo narkomana pa bi iz tog razloga ,decu trebalo , na bilo koji način, skloniti sa ulice i okrenuti zdravom životu. Klub “Mladi radnik” osnovan je pre tri godine, a za to vreme i pored toga što igrači igraju u veoma lošim uslovima, sada su četvrti na tabeli prve opštinske lige. Zbog nedostatka terena , finansija , opreme i ostalih neophodnih stvari, nema mogućnosti za opstanak ovog kluba. Inače ” Mladi Radnik” je jedini klub čiji igrači sami plaćaju sudije . Prema rečima Dragoljuba Tešića tražili su dozvolu od uprave fudbalskog kluba ZSK da treniraju na njihovom terenu , ali je nisu dobili .

Ovom prilikom Dragoljub Tešić apelovao je na opštinku vlast da poseti Koloniju i vidi kako taj narod živi. Jedina razonoda za decu u ovom naselju je fudbal. Međutim deci iz ove mesne zajednice zabranjeno je da igraju jer je teren navodno zakupljen.

18. marta počinje prvenstvo i tim povodom Uprava kluba apeluje na opštinsku vlast da pomogne da “Mladi radnik” dobije teren i osnovne uslove da bi nastavio takmičenje. a apeluje na opštinsku vlast da pomogne da “Mladi radnik” dobije teren i osnovne uslove da bi nastavio takmičenje.@@@

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…