infakt__frame.jpgOO DSS organizovao je danas druženje sa građanima Valjeva pod nazivom “Sve smo bliže”. Akcija se organizuje u isto vreme u svim sedištima Okruga u Srbiji, u cilju podrške početka pregovora sa EU. Povodom ove akcije danas je građanima deljen i materijal u vidu simboličnog pasoša EU, zatim mini rečnici iz engleskog, nemačkog, španskog i italijanskog jezika za svaku priliku, a najmlađima su deljene čokoladice i baloni.
Nešto više o ovoj akciji govori Željko Gavrić predsednik OO DSS.
– Cilj današnje akcije je da se pored konferencije koja je bila u utorak, građani Valjeva i Kolubarskog okruga upoznaju sa pridruživanjem Evropskoj uniji koje je započela Vlada Srbije. Prva runda pregovora je započeta u ponedeljak tako da smatramo da je značajno da svi treba da budu upozati sa time.
Početkom pregovora sa EU o pridruživanju, Srbija je zakoračila na novi put, put boljitka i prosperiteta i ovaj uspeh nije samo zasluga Vlade, već i svih građana i cele države.
Valjevo je znalo da kada je bilo najvažnije, pruži ogromnu podršku i poverenje ovoj stranci i predsedniku Vlade Vojislavu Koštunici i da se to ne zaboravlja.

Prikaži još ovjava iz Politika

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Primopredaja dužnosti načelnika Кolubarskog upravnog okruga

“Odlukom Vlade Republike Srbije, na dužnost načelnika Кolubarskog upravnog okruga po…