infakt__frame.jpgProteklog vikenda u SRC Tašmajdan održan je XIII memorijal “Ante Lambaša” na kome je učestvovalo 220 plivača iz 19 klubova. Anđelka Petrović iz PK Valis osvojila je tri medalje. Na 100 m leđno, iako je postavila svoj lični rekord, bila je četvrta, kao i u disciplini 200 m mešovito.

Tijana Jakovljević (91.), državna prvakinja u disciplini 50 m slobodno, bila je četvrta, dok je Vanja Petronijević (91.) aktuelni pionirski prvak Srbije na 100 m leđno, bio deveti ali sa najbolje isplivanim rezultatom u svom godištu.

Ekipu PK «Valis» na ovom takmičenju predstavljali su i Katarina Jovanović (90.), Marko Dobriković (90.), Strahinja Antonić (91.) i Tatjana Alimpić (91.). Trener Vladimir Bošković zadovoljan je ostvarenim rezultatima jer su postignuti nakon samo 18 treninga u bazenu.

Trenutno se plivači Anđelka Petrović, Tijana Jakovljević, Strahinja Antonić, Vanja Petronijević i Stefan Zimonjić sa svojim trenerom Vladimirom Boškovićem nalaze na zimskom pripremno-edukativnom kampu koji se održava tokom ove nedelje na Zlatiboru. Organizator kampa je PK «Čigota», a glavni treneri su Borut Petrić i Maja Šarac.

U subotu – 5. novembra kamp će biti završen održavanjem plivačkog mitinga «Čigota kup», a valjevskoj petorci pridružiće se još 15 plivača PK «Valis».

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…