Postavljanje javne rasvete završeno je u Javorskoj i u ulici Paje Simeunovića. Preostalo je postavljanje rasvete kod mosta na Jadru i u ulici Stevana Filipovića, a ovih dana su u toku radovi na postavljanju svetiljki u ulici koja vodi ka Domu Mihailo Stupar. Investicija je vredna 2,5 miliona dinara, a finansijer je Direkcija za izgradnju Valjeva.
Prema informacijama iz gradske Direkcije, završeno je asvaltiranje 1,5 km puta u selu Balinović. Sanirana su i dva klizišta na putu ka manastiru Pustinja, a na ovoj deonici Preduzeće za puteve radi parking i okretnicu za autobuse. Ukupna vrednost posla uključujući i sanaciju klizišta je 8 miliona dinara. Jedan deo sredstava obezbedila je Republička direkcija za puteve, a jedan gradska Direkcija.
Završena je i rekonstrukcija puta u dužini od 2 km u MZ Stave.
Do kraja godine za rekonstrukciju su preostala još tri nekategorisana seoska puta. do sada je sredstvima Direkcije rekonstruisano ukupno 33 nekategorisana puta na seoskom području. sana seoska puta. do sada je sredstvima Direkcije rekonstruisano ukupno 33 nekategorisana puta na seoskom području. @@@

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…