U organizaciji Regionalne privredne komore Valjevo, Mačvanskog okruga i marketinške agencije Gatti iz Valjeva u ºapcu će se od 12. do 15 oktobra, u Hali sportova “Zorka” održati Prvi sajam privrede Mačvanskog okruga pod nazivom “Prima”. Ciljevi sajma su da se u što većem broju na jednom mestu nau predstavnici privrede Mačvanskog okruga i da prezentacijama svojih firmi upoznaju lokalnu i širu sredinu sa delatnošću kojom se bave.
Meusobna razmena iskustava učiniće poslovanje svakog od učesnika efikasnijim i oni će istovremeno pokazati svoje komparativne prednosti. Prateći program , seminari, tribine, okrugli stolovi i predavanja, planirani su i za ovu manifestaciju. Prvog dana sajma, 12. oktobra, održaće se tribina – Strategija regionalnog razvoja. Drugog dana, 13. oktobra održaće se okrugli sto na temu – Finansiranje u funkciji održivog razvoja – na kome će učestvovati predstavnici fondova koji su već finansirali neke od projekata razvoja ( EAR, USAID, SIEPA, Fond za osiguranje izvoza i kreditiranje, Fond za razvoj, Garancijski fond, IRD).
Potencijali i mogućnosti za investiranje na području Komore Valjevo uz učešće predstavnika ambasada, privredne komore Srbije i privrednika biće predstavljeni u petak, 14. oktobra. Poslednji dan sajma, 15. oktobar će biti posvećen poljoprivredi kao šansi za Srbiju kada bi se razgovaralo o izvozu svežeg voća i povrća.
ar će biti posvećen poljoprivredi kao šansi za Srbiju kada bi se razgovaralo o izvozu svežeg voća i povrća.
@@@

Prikaži još ovjava iz Privreda

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

Za opremanje igrališta u valjevskim obdaništima 11 miliona dinara

Grad Valjevo će dobiti 11 miliona dinara za opremanje igrališta u dvorištima valjevskih ob…