Miroslav Vuković, predsednik SO Valjevo demantovao je danas da je za poslednji broj lista Napred dao izjavu prenetu u tekstu pod nazivom “Narodni advokat (ombudsman) uskoro u Valjevu “.
– U nadnaslovu stoji moje ime, a pisac je gospodin A. Ranković i u vezi ovog teksta želim da izjavim da A. Rankoviću nisam dao nikakvu izjavu u vezi ove teme, niti me je gospodin Ranković kontaktirao u vezi davanja bilo kakve izjave. U vezi ove teme želim da izjavim da ostajem pri svemu što sam rekao u izjavi za RTV Marš i TV Valjevo u prethodnim danima. Što se tiče samog ovog teksta koji je izvučen iz konteksta tih izjava smatram da nije uputno da se nešto objavi a da prethodno ne budem kontaktiran.
Prema rečima Vukovića u najkraćem vremenu i uredništvu Napreda biće dostavljen demanti da bi se izbegli dalji nesporazumi i kako bi urednik znao šta rade njegovi saradnici i ispod kakvih tekstova se potpisuju. izbegli dalji nesporazumi i kako bi urednik znao šta rade njegovi saradnici i ispod kakvih tekstova se potpisuju.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…