>>>Ministar spoljnih poslova SCG Vuk Draškovic boravi u Njujorku gde ce kao šef delegacije državne zajednice ucestvovati u radu jubilarnog 60. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija

>>>Kabinet predsednika Republike Srbije saopštio je da predsednik Boris Tadic nece biti clan delegacije Srbije i Crne Gore na zasedanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku.

>>>Potpredsednik Vlade Srbije Miroljub Labus izjavio je da nije dobro što ce na predstojecem zasedanju Ujedinjenih nacija nastupiti odvojeno srpska i crnogorska delegacija i ocenio da je predsednik državne zajednice Svetozar Marovic odgovoran za to.

>>>Šef UNMIK-a Soren Jesen-Petersen sastace se u Prištini s predstavnicima Srpske liste za Kosovo i Metohiju i razgovarati o procesu decentralizaije vlasti u Pokrajini.

>>>Predsednik Vlade Srbije Vojislav Koštunica boravice u Vršcu gde ce, s ministrom za kapitalne investicije Velimirom Ilicem, posetiti i svecano otvoriti obnovljeni magistralni put Vladimirovac – Vršac.

>>>Evropska komisija je predložila da trgovinski preferencijali Evropske unije za Srbiju i Crnu Goru i još cetiri zemlje zapadnog Balkana budu produženi do 2010. godine. Zahvaljujuci tim preferencijalima, koji su na snazi od 2000. godine, SCG, Hrvatska, Albanija, Makedonija i Bosna i Hercegovina uživaju povlastice u trgovini sa EU, ukljucujuci bescarinski pristup evropskom tržištu prakticno svih svojih proizvoda, saopštila je Evropska komisija.

>>>Konkurs za privatizacionog savetnika za Naftnu industriju Srbije [NIS]danas ce se objaviti u Fajnenšel tajmsu najavio je potpredsednik Vlade Srbije Miroljub Labus.

>>>Skupština Srbije nastavice vanrednu sednicu razmatranjem amandmana na Predlog zakona o Zaštitniku gradana [ombudsman] kojim se uvodi novi vid zaštite prava gradjana od samovolje i nezakonitog delovanja državnih organa.
sman] kojim se uvodi novi vid zaštite prava gradjana od samovolje i nezakonitog delovanja državnih organa.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…