Stanje u privredi Valjeva bila je tema današnjeg obraćanja javnosti članova OO G17 plus čime je započet serijal na ovu temu.
Govoreći o periodu kada su postojali OUR-i i kada se naša privreda urušila Milan Savić je istakao da su tada veliki sistemi postali mali, imali smo period hiperinflacije kada je novac uludo potrošen. Mala preduzeće imaju svoje prednosti kao što je brza edukacija, mali početni kapital, krediti su takođe mali i lako naplativi, a i ako dodje do propasti, grubo rečeno nije velika šteta. S druge strane mala preduzeća nemogu da rade po evropskim standardima, da prate tržište, da imaju jak marketing, dizajn proizvoda jer sve to mnogo košta. Mala preduzeća uglavnom su vezana za velike sisteme.

milan

Iako znamo šta se dešavalo u prošlosti, mi smatramo da moramo da se vratimo, jer ako istoričari kažu da je istorija učiteljica života, onda naš deo priče o privrednim problemima u prošlosti postoji. rekao je Miša Pavić i dodao:

miša

I naredne konferencije OO G17 plus biće posvećene privredi Valjeva, a kako je najavio Pavić biće reči o tome , gde je industrijska zona grada, šta je problematično, zašto kritikujemo prethodnu i sadašnju vlast i šta možemo ponuditi stranim ulagačima. Mnogo je pitanja i zbog toga je OO G17 plus i počeo sa prošlošću. vlast i šta možemo ponuditi stranim ulagačima. Mnogo je pitanja i zbog toga je OO G17 plus i počeo sa prošlošću.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…