Saobraćaj se jutros obavlja po uglavnom suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Zbog učestalih odrona, dodatna pažnja neophodna je kroz klisure i useke, naročito duž Đerdapske magistrale. Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila, u oba smera.

Na magistralnom putu Donji Milanovac-Golubac odronila se veća količina kamena i zemlje na nekoliko mesta, što je uslovilo mestimično kretanje vozila jednom kolovoznom trakom, naizmenično.

Izvode se radovi na rekonstrukciji magistralnog puta M22, na deonici Štavica-Rudnik-Nevade. Vozačima se preporucuje poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije.

Počeli su radovi na obnovi autoputa E75, na deonicama Požarevac-Batočina i Batočina-Pojate.

Radi se i na dogradnji kolovoza magistralnog puta E80, na deonici od Sukova ka granici s Bugarskom, usled čega su moguća usporenja saobraćaja.

U toku su radovi na sanaciji kolovoza na magistralnom putu Zaječar-Negotin, zbog čega može biti do povremenih kraćih zastoja i na magistralnom putu M21, Nova Varoš-Bistrica i Prijepolje-Brodarevo, gde su takođe mogući kraći zastoji.

Rekonstrukcija magistralnog puta M18 od Kuzmina do Sremske Rače uslovljava do 29. aprila svakodnevno zatvaranje deonice od Bosuta do Sremske Rače, u vremenskom intervalu od osam do 17 sati. Mole se vozači da u navedenim perodima koriste putni pravac preko Sremske Mitrovice i Bogatića ka Badovincima.

Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, neophodna je opreznija vožnja, zbog učestalih sitnijih odrona i suženja puta.

Na delu magistralnog puta od Meljina ka Herceg Novom, radi se na sanaciji klizišta “Savina”, usled čega se saobaćaj obavlja jednom trakom – naizmenično.

Put Plužine-Šćepan Polje je neprohodan, zbog većeg odrona.

Počeli su radovi na lokalitetu Bakovića klisura, na magistralnom putu Kolašin-Mojkovac. Vozila će se propuštati jednom trakom nizmenično, a u terminima od devet do 11 sati i od 15 do 16 sati, saobraćaj će biti u potpunosti obustavljen.

Radovi na putu Kraljevo-Ušće uslovljavaju posebnu opreznost pri vožnjci, zbog prisustva putara.

U toku su i radovi na magistralnom putu Niš-Preševo, na deonicama od Pečenjevca do Vladičinog Hana i od Vranja do Preševa.

Poluautoput od granice ka Horgošu je zatvoren zbog radova u dužini od četiri kilometra, pa se vozila preusmeravaju kod horgoške petlje na stari put. e zatvoren zbog radova u dužini od četiri kilometra, pa se vozila preusmeravaju kod horgoške petlje na stari put.@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…