Nenad Bjeković, direktor FK Partizan, najavio je u intervjuu „Sportskom žurnalu“ da će Upravnom odboru predložiti da crno-beli, zbog malog broja gledalaca u Humskoj, utakmice u prvenstvu i Kupu kao domaćini igraju u unutrašnjosti Srbije, na primer u Pančevu, Valjevu, Zrenjaninu.
– Ne mogu da verujem da od dva miliona stanovnika u Beogradu na naše utakmice dođe svega 1.500-2.000 navijača, a kada igramo čak i prijateljski meč u provinciji, ne možemo da se probijemo do stadiona – rekao je Bjeković. Prema rečima kapitena Saše Ilića Partizan je u poslednje dve godine postigao dobre rezultate, naročito u Evropii normalno bi bilo da bude bolja poseta, a dešava se suprotno.
Generalni sekretar Zajednice prvoligaša Miodrag Janković tvrdi da je u ovom trenutku nemoguće da Partizan kao domaćin igra van Humske jer pre sezone svaka ekipa mora da prijavi stadion na kojem će igrati svoje prvenstvene mečeve. Posle toga nema samovoljnog menjanja mesta domaćinstva. Jedine promene mogu da budu ukoliko je klub kažnjen zabranom igranja na svom terenu. Isto pravilo važi za sve, pa i za Partizan.
Crno-beli bi mogli da pred iduću sezonu prijave neki drugi stadion na kojem bi igrali kao domaćin.
– Ukoliko bi Partizan prijavio drugi teren, naravno koji bi ispunjavao uslove, on bi na njemu morao da igra sve utakmice, pa i večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

javao uslove, on bi na njemu morao da igra sve utakmice, pa i večiti derbi sa Crvenom zvezdom.

@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…