Prema obaveštenjima Informativnog centra Auto-moto saveza Srbije i Crne Gore, saobraćaj se u celoj zemlji obavlja po suvim kolovozima i uz dobru vidljivost.

Opreznija vožnja se savetuje na deonicama trasiranim duž klisura i useka, zbog sitnijih odrona. Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila, u oba smera.

Rekonstrukcija magistrlanog puta M/18 od Kuzmina do Sremske Rače, uslovljava u prvoj vazi kompletno zatvaranje deonice Kuzmin-Bosut, do 19. aprila, a u drugoj fazi svakodnevno zatvaranje deonice od Bosuta do Sremske Račce, u vremenskom intervalu od 09-17 h, u periodu od 19-29. aprila.

Mole se vozači da u navedenim periodima koriste alternativno rešenje, koje usmerava saobraćaj preko Sremske Mitovice i Bogatića na Badovince.

Na Đerdapskoj magistrali, na putu M-25/1 kod Golupca zbog odrona, saobraćaj je usporen i obavlja se samo jednom kolovoznom trakom. Vozila se naizmenično propuštaju, saobraćaj je jako otežan za kamione i autobuse. Dužina odrona je 50 metara.

Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin neophodna je opreznija vožnja, zbog učestlaih sitnijih odrona i suženja puta.

Na delu magistrlanog puta od Meljina ka Herceg Novom, radi se na sanaciji klizišta “Savina”, usled čega se saobraćaj obavlja jednom trakom naizmenično.

Radovi na putu Kraljevo-Ušće, uslovljavaju potpune obustave saobraćaja na ovoj deonici, ponedeljkom, četvrtkom i subotom u vremenu od 10-12 i od 14-16 h.

U toku su i radovi na magistralnom putu Niš-Preševo, na dve deonice, od Pečenjevca do Vladičinog Hana i od Vranja do Preševa. Saobraćaj se reguliše privremenom saobraćajnom signalizacijom.

Polu auto-put od granice ka Horgošu je zatvorne zbog radova u dužini od 4 km, pa se vozila preusmeravaju kod Horgoške petlje na stari put.
ošu je zatvorne zbog radova u dužini od 4 km, pa se vozila preusmeravaju kod Horgoške petlje na stari put.
@@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…