>>> U Vojvodini, na širem podrucju Beograda i u delovima zapadne Srbiji padaju kiša i susnežica, a ponegde i slab sneg, pa su kolovozi mokri, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije i Crne Gore.

>>> Na prilazu Kopaoniku na deonici od Srebrnca do Jarma usled jakog vetra stvaraju se snežni nanosi visine i do jednog metra, a vozila se upucuju na Jošanicku Banju.

>>> Zbog porasta dnevnih temperatura ucestali su odroni, narocito duž Đerdapske i Ibarske magistrale, kroz Ovcar Banju, kao i kroz Sicevacku i Grdelicku klisuru. Preporucuje se i pažljivija i sporija vožnja zbog raznih oštecenja na kolovozu, pre svega rupa.

>>> Na regionalnim putevima u planinskim predelima i putevima treceg prioriteta ima snega na kolovozu do pet centimetara, pa je obavezna zimska oprema, dok su na pojedinim deonicama neophodni lanci.

Na granicnim prelazima nema dužeg zadržavanja vozila.

>>> U Crnoj Gori neprohodni su Nikšic – Šavnik – Žabljak, Nikšic – Plužine – Šcepan Polje, Mateševo – Andrijevica i Mateševo – Lijeva Rijeka.

>>> Kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjen je saobracaj na prilazima Kopaoniku, Gocu, na Pešteru, Vlasini, preko Rtnja i Crnog Vrha, na podrucju Majdanpeka, kao i na regionalnim putevima u planinskim predelima podrucja Ivanjice, Novog Pazara, Vranja i Raške.

>>> U Crnoj Gori kamionima je zabranjeno kretanje na putevima Pljevlja – Đurdevica Tara – Lukovo, Nikšic – Vracenovici i Rožaje – Kula. Na magistralnom putu od Kolašina ka Podgorici saobracaj se kod Rabuša, u blizini Podgorice, svakodnevno zbog radova obustavlja od 11 do 13 i od 16 do 17 casova.

>>> Poluautoput od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od cetiri kilometra, tako da se vozila preusmeravaju kod horgoške petlje na stari put. n je zbog radova u dužini od cetiri kilometra, tako da se vozila preusmeravaju kod horgoške petlje na stari put. @@@

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…