Dežurna apoteka je Zdravlje pri Domu Zdravlja.

Slab sneg pada u centralnoj Srbiji i za sada se ne zadržava na kolovozu, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije i Crne Gore.

Vidljivost je zbog magle smanjena na 50-100 metara na području Raške, Novog Pazara, Subotice, Ostružnice, Surčina, preko Tresibabe i na prilazima Kopaoniku.

Na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za putnička vozila u oba smera.

Obilne snežne padavine prethodnog dana uslovile su otežan saobraćaj na području Užica, Nove Varoši, Prijepolja, Novog Pazara, Sjenice, i Valjeva.

Na putevima u višim planinskim predelima saobraćaj je veoma otežan, uz obaveznu upotrebu lanaca, a putovanje bez preke potrebe se ne preporučuje.

Zbog niske oblačnosti vidljivost je smanjena preko planinskih prevoja, a dodatan oprez je neophodan zbog moguće pojave poledice u večernjim satima.

Izuzetno obimna količina snežnih padavina u Crnoj Gori posebno na severu, u toku prethodnog i današnjeg dana uslovila je neprohodnost i zavejanost gotovo svih putnih pravaca u severnim i centralnim krajevima, osim deonica Podgorica-Nikšić i Podgorice-Cetinje, gde je kretanje dozvoljeno samo putničkim vozilima uz obaveznu upotrebu lanaca.

Otežan saobraćaj zbog snega na kolovozu koga ima preko pet santimetara, uslovio je obaveznu upotrebu zimske opreme i lanaca, a kamionima sa prikolicom i šleperima zabranjeno je kretanje na celom području Timočke i Negotisnke krajine, ka Kopaoniku, Goču, Tari, Debelom Brdu, Kadinjači, Bukovu, Divčibarama, na regionalnim putevima Ivanjice, Novog Pazara, Raške, Peštera i Vranja, kao i na severu Crne Gore.

Poluautoput od granice ka Horgošu zatvoren je zbog radova u dužini od četiri kilometra, tako da se vozila preusmeravaju na stari put.

U Domu Kulture u i 20.00h prikazuje se film “ Mi nismo andjeli 2 “. ozila preusmeravaju na stari put.

U Domu Kulture u i 20.00h prikazuje se film “ Mi nismo andjeli 2 “.@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…