Rukometna reprezentacija SCG danas na prvesntvu sveta igra protiv Španije. U slučaju trijumfa, Vujovićevi izabranici bi obezedili plasman u polufinale, kojem se ni najveći optimisti nisu nadali pre starta takmičenja. Prva šansa za ulazak u borbu za medalje propuštena je juče, kada su naši rukometaši igrali 26:26 protiv Švedske. Španci su drugoplasirana ekipa naše grupe, sa samo bodom zaostatka iza SCG, a karakteriše ih igra sa puno kontranapada i velikim brojem golova. Početak utakmice zakazan je za 18 i 15.

Košarkaši Hemofarma pred svojim navijačima igraju prvu utakmicu osmine finala ULEB Kupa. Protivnik Vrščana je moskovski Dinamo, ekipa za koju nastupaju imena poput Turčina Jahovića, Amerikanca Mekdonalda i ruskog reprezentativca Lavrinoviča, dok će za hemofarm najverovatnije debitovati Amerikanac Antoni Miking, koji je juče potpisao ugovor sa klubom. Utakmica u dvorani “Milenijum” počinje u 18 časova, a revanš se igra u Moskvi, narednog utorka.

Derbi meč 25. kola Engleske Premijer lige igra se na Hajberiju, gde će snage odmeriti Arsenal i Mančester junajted, dva kluba koja u poslednjih 10 godina vode glavnu reč u ostrvskom fudbalu. Iako pre ovog kola vodeći Čelzi ima 10 bodova više od drugoplasiranog Arsenala, a čak 11 od Mančestera, nema sumnje da će igrači i jedne i druge ekipe učiniti sve kako bi došli do novih bodova. Mančester je u prvom delu šampionata trijumfovao sa 2:0 i time prekinuo niz od 49 mečeva Arsenala bez poraza. Danas još igraju: Birmingem – Sautempton, Portsmaut – Midlsbro, Vest Bromvič Albion – Kristal Palas, Bolton – Totenhem i Čarlton – Liverpul.

Napadac bugarske fudbalske reprezentacije Valerij Bojinov presao je iz Lecea u Fiorentinu za 13 miliona evra, a kao deo odstete za mladog Bugarina iz Fiorentine u Lece je otisao cileanski vezni fudbaler Haime Andres Valdes. Prelazak veoma talentovanog Bugarina najveci je transfer u Italiji ove sezone, i najveci u Evropi u zimskom prelaznom roku.
Bojinov je u dosadasnjem toku Kalca postigao 11 golova.

Prethodne noći odigrano je šest mečeva u NBA ligi. L.A. Klipersi su savladali Njujork sa 96:89, a Marko Jarić je imao učinak od 15 poena, sedam skokova, šest ukradenih lopti i pet asistencija. Rebrača je ostvario šest poena i četiri skoka. U porazu Sijetla od San Antonija – 84:103, Vladimir Radmanović je bio strelac 13 koševa, dok je Drobnjakovih 11 poena bilo dovoljno za pobedu Atlante protiv Orlanda – 80:79. U ostalim mečevima: Boston – Hjuston 94:97, Filadelfija – Indijana 89:88 i Nju Orleans – Memfis 91:98.
9. U ostalim mečevima: Boston – Hjuston 94:97, Filadelfija – Indijana 89:88 i Nju Orleans – Memfis 91:98.
@@@

Prikaži još ovjava iz Razno

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…