Mioničani će tokom celog januara imati besplatan program sa skoro 20 predstava, koncerata, kabarea, radionica, animacija. Novost je da će ove godine u Hali sportova biti organizovan i tekbol, škola šaha i streličarstvo. A za kraj godine, 30. decembra svi će moći da uživaju uz kuvano vino i muzički program na Trgu vojvode Mišića. Praznični program u Mionici traje do kraja januara kada će biti organizovana Svetosavska akademija.

  • Želimo da svi uživaju u novogodišnjim i božićnim praznicima. Godina koju ispraćamo, za nas, je bila veoma radna. Nastavili smo sa ulaganjima u bolju budućnost Mionice. Samo smo pred kraj godine započeli realizaciju veoma bitnih projekata. Vodovod Кljučka vrela, rekonstrukcija parka, izgradnja Pulikiong legata, rekonstrukcij tribina i dr. Nastavili smo radove na izgradnji Кuće Кolubarske bitke. A uz podršku Vlade Srbije od 1,2 milijarde dinara, nastavljamo gradnju kanalizacije u 19 naselja, a očekuje nas početak gradnje dva prečistača otpadnih voda. Uveren sam da će nam sledeća godina biti još bolja i da ćemo pokrenuti mnogo projekata koji će zasigurno uticati na bolji život građana. To je najlepša novogodišnja čestitka za sve nas -rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.
    U ustanovama koje su deo organizacije prazničnog programa kažu da je program namenjen celoj porodici i svim generacijama i predstavlja sinergiju kulture, umetnosti, zabave, međusobnog uvažavanja i poštovanja.
Prikaži još ovjava iz Društvo
Comments are closed.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …