U okviru realizacije projekta „Partnerstvo održivog razvoja jednica lokalne samouprave“ koji zajednički sprovode Grad Valjevo i Grad Pfafenhofen, u petak 4. maja 2018. godine biće održana konferencija pod nazivom „Partnerstvom do zelenih gradova“. Konferencija će se održati u Svečanoj sali Muzičke škole „Živorad Grbić“ sa početkom u 13 časova.

Tom prilikom će se obratiti pomoćnik gradonačelnika Valjeva Miroslav Pimić i gradonačelnik Pfafenhofena Tomas Herker. Konferencija je namenjena učenicima viših razreda Prve osnovne škole i učenicima srednje Muzičke škole „Živorad Grbić“, za koje će biti održana dva popularna predavanja na temu ciljeva održivog razvoja i na temu očuvanja životne sredine i biodiverziteta.

U 14 časova će biti sprovedena akcija zajedničke sadnje sadnica u dvorištu Prve osnovne škole i Muzičke škole kada će se obratiti članovi projektnih timova iz Valjeva i Pfafenhofena.

Projekat „Partnerstvo održivog razvoja jedinica lokalne samouprave“ je finansijski podržan u okviruprograma Servisne službe za jedinice lokalne samouprave jednoga sveta koji sprovodi organizacijaEngagement Global po nalogu nemačkog Saveznog ministarstva za privrednu saradnju i razvoj.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …