Svečana praznična atmosfera u Valjevu upotpunjena nizom zanimljivih sadržaja i programa, trajaće, ne samo u najluđoj noći, već šest dana. Predviđen je bogat program za naše najmlađe sugrađane, animatori, kao i Deda Mraz sa slatkišima. Klizalište će raditi od 26. decembra do 15. januara, biće organizovan Novogodišnji bazar, a DJ će nastupiti na platou ispred Centra za kulturu u najluđoj noći.
Grad Valjevo, Centar za kulturu i Turistička organizacija Valjevo prirediće program na otvorenom istakli su načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Aleksandar Vujić Subotić,  direktor Centra za kulturu Miloš Smiljanić i direktorka Turističke organizacije Valjevo Ana Marković na jučerašnjoj konferenciji za novinare.
Klizalište će biti postavljeno na platou ispred Centra za kulturu u ponedeljak 26. decembra, a građani će moći da ga koriste svakim danom, uključujući i praznične dane, zaključno sa 15. januarom 2017. godine. Klizalište će raditi u terminu od 10.00  do 23.00 časa. Cena karte po jednom satu je 150 dinara, a u cenu je uračunat i najam opreme za klizanje. Za učenike osnovnih i srednjih škola obezbeđeni su besplatni termini radnim danima od 10.00 do 13.00 časova. Deca će dolaziti u organizovane posete, o čemu će biti detaljno obavešteni u svojim školama. Načelnik Aleksandar Vujić Subotić ocenio je ovom prilikom, da je Grad, ukrašen novom dekorativnom rasvetom i da podseća na svetske metropole. „Odlučili smo da ove godine sprovedemo nabavku novogodišnjih ukrasa, koja je bila preko potrebna, a planiramo da sledeće godine nabavimo dodatne novogodišnje ukrase, kako bi upotpunili dekoraciju Grada. Grad Valjevo je izdvojio milion dinara za sve sadržaje i programe koji su predviđeni uoči i tokom praznika“, rekao je između ostalog načelnik Vujić Subotić.
U novogodišnjem programu učestvovaće i Turistička organizacija Valjevo koja će upriličiti Novogodišnji bazar ispred Centra za kulturu. „ U Novogodišnjem bazaru učestvovaće udruženja, samostalne radionice, koji će svoje radove, a koji su u duhu novogodišnje manifestacije, moći da izlože na štandovima. Do sada je prijaljeno 30 izlagača, a cilj nam je da svi zajedno učestvujemo u programu i da naši sugrađani na jednom mestu mogu imati sve sadržaje“, rekla je na današnjoj konferenciji Ana Marković.
Predviđen je i vatromet u 18 časova na kraju programa za najmlađe, kao i vatromet u ponoć kada ćemo ući u Novu 2017. godinu.

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …