Postoji mnogo problema na otvorenim gradilištima u gradu, a vezani su za izgradnju novog toplovoda, istakao je između ostalog zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić u razgovoru sa novinarima. “Zatvoreno je nekoliko ulica u gradu: Karađorđeva-gornji deo, Sinđelićeva deo prema Petom puku, deo ulice Milivoja Radosavljevića i ulice oko treće škole. Sve je to malo stvorilo nervozu i uvećalo efekte što Karađorđeva ulica još nije završena i stavljena u funkciju. Ali moramo znati da vremenski uslovi nisu baš najpovoljniji za gradnju i da je kiša jedan od glavnih uzroka zašto radovi u Karađorđevoj ulici ovoliko dugo traju. Najbitnije je da se sada iskoristi ovo vreme u narednih desetak dana da se radovi završe i da Karađorđeva dobije svoju upotrebnu funkciju“, rekao je zamenik gradonačelnika Dragan Jeremić.
Rok završetka rekonstrukcije Karađorđeve ulice je do 15. avgusta, kada će biti puštena u saobraćaj rekao je vršilac dužnosti direktora JP“Direkcija za urbanizam, građevinsko zemljište, puteve i izgradnju Valjeva Zoran Trifunović.
Deo Karađorđeve ulice od Hajduk Veljkove do Uzun Mirkove obuhvatio je rekonstrukciju puta i trotoara, javnu rasvetu, zamenu semafora i zamenu svih vodovodnih priključaka za potrošače. Ukupna vrednost ovih radova iznosi 41,3 miliona dinara. Deo Karađorđeve ulice od Dušanove do Radničke, koji je preostao da se rekonstruiše biće rađen naredne godine rečeno je novinarima.
„Po završetku Karađorđeve ulice biće izvedeni radovi na raskrsnici Ulica Vojvode Mišića i Pantićeve, a nakon toga će se raditi Sinđelićeva ulica, na potezu od Pantićeve do duplih traka gde se stavlja novi sloj asfalta i rade se trotoari i rasveta. Sinđelićeva ulica sa duplim trakama je bila predmet rebalansa budžeta i to će biti završeno do kraja godine. Očekuje se da do kraja godine bude izgrađen i kružni tok na raskrsnici ulica Mirka Obradovića i Hajduk Veljkove“, istakao je direktor Trifunović.

Prikaži još ovjava iz Grad

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

POTREBNA RADNICA U PRODAVNICI MEŠOVITE ROBE 063/ 78 639

Potrebna radnica u prodavnici prehrambene robe. 063/78-51-639 …