Grad je ove godine odlučio da 31. decembra na nekoliko mesta u gradu budu postavljeni punktovi na kojima će Deda Mrazovi deci deliti slatkiše, nastupaće animatori, klovnovi, žongleri, KUD-a, horovi.

Podela slatkiša i program na punktovima trajaće od 4 do 6 po podne, kada će cela povorka doći ispred Centra za kulturu i nastaviti jednosatni program za decu, koji će se završiti velikim vatrometom.

Na punktovima će biti ozvučenje pa će muzika pokriti celo Valjevo. Uz Deda Mrazove koji će se nalaziti na punktovima, biće još mnogo njih koji će šetati gradom i deliti deci slatkiše.

Na bilbordima će biti istaknuta sva deca koja su postigla velike razultate u školi, sportu, kulturi, i drugim aktivnostima kao i sve klubove koji su postigli značajne rezultate, a kao primer na koji treba da se ugledaju buduće generacije.

Ukupan budžet za organizaciju novogodišnjeg programa je oko milion dinara. Ukoliko bude mnogo hladno, centralni program će biti održan u Centru za kulturu. Odvojeni su i novogodišnji paketići svu decu koja su u hraniteljskim porodicama.

Prikaži još ovjava iz HomePage

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…