Na današnjoj sednici Gradskog veća prihvaćen je amandman, kojim su u spisak gradskih manifestacija uvrštene i Olimpijske seoske igre. Ova manifestacija se održava na seoskom poručju, sa ciljem afirmacije sporta i aktiviranja mladih na seoskom području, kao i s ciljem poboljšanja kvaliteta života na selu. Na ovom takmičenju učestvuju ekpie iz valjevskog kraja. Manifestacija se održava u periodu jun-avgust mesec.

Zamenik gradonačelnika Žarko Kovač je rekao da su uvaženi razlozi da se ova manifestacija uvrsti u spisak gradskih, zbog brojnih učesnika i velikog interesovanja ljudi sa seoskog područja.

Dopunjena je Odluka o izradi plana generalne regulacije „Jug“, kako bi se uskladila sa izmenama zakona i izbegla pogrešna primena pravila u praksi.

Pred odbonicima Skupštine grada Valjeva, sutra će se naći Odluka o davanju u zakup „Ski centra Divčibare“. Načelnik Gradske uprave za lokalni razvoj, privredu, urbanizam i komunalne poslove Aleksandar Vujić Subotić, kao predsednik Komisije za davanje u zakup, obrazložio je da je nakon ponovljenog javnog oglasa o davanju u zakup ski staze, firma „Kej invest nekretnine“ kao jedini ponuđač, prihvatila sve uslove oglasa i dostavila kompletnu i blagovremenu ponudu.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…