Svetosavska omladinska zajednica eparhije valjevske pozvala je u goste dr Vlajka Panovića koji će sutra od 19:00h u holu Višeg Javnog Tužilaštva održati predavanje na temu ,,Koje su najčešće greške u vaspitanju dece”. Kao rado viđen gost na tribinama u Valjevu, on je u Novembru prošle godine održao predavanje o krizi savremenih porodica.

Tema je povezana i on ima mnogo toga da kaže. Zahvaljujući dosadašnjem iskustvu i radom sa omladinom, decom, a isto tako i sa bračnim parovima koji imaju krize u braku, dr Vlajko Panović će na tribini ukazati ljudima na prave vrednosti i na pravi način vaspitanja dece. On će takodje održati predavanje i štićenicima kazneno-popravnog zavoda u Valjevu. Na taj način će dr Vlajko Panović uvideti posledice svega onoga što je bilo pogrešno u vaspitanju. Ovo je vid preventivnog delovanja ali takodje treba raditi sa ljudima koji su možda zbog pogrešnog vaspitanja dospeli tamo gde jesu.
Svetosavska omladinska zajednica još jednom poziva ljude da se odazovu u što većem broju, i zajedno daju odgovor na pitanje ,, Koje su najčešće greške u vaspitanju dece?”

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…