infakt__frame.jpg26.09.2014 U toku je 21 sednica Skupštine grada Valjeva kojom umesto dosadašnje predsednice Skupštine Slavice Pantlić Cupać, predsedava Mihailo Jokić koji je na ovo mesto vraćen nakon odluke Upravnog suda.

Upravni sud je u junu doneo rešenje po kome se na mesto predsednika vraća dr Mihailo Jokić smenjen na sednici krajem februara. Tada je na njegovo mesto izabrana Slavica Pantelić Cupać.

S obzirom da je dr Jokić sudski vraćen na mesto predsedavajućeg ali da Slavica Pantelić Cupać sa ovog mesta nije zvanično i smenjena, od juna se postavljalo pitanje ko će sazvati 21 sednicu Skupštine grada. Materijal sa dnevnim redom sednice, potvrdio je Jokićevo vraćanje, jer je dr Jokić potpisan kao predsednik Skupštine grada Valjeva.

Zanimljivo je da i to da je Jokić koji predsedava sednicom Skupštine član SNS koja je u opoziciji od februara kada je i on smenjen, i kada je na njegovo mesto postavljena Slavica Cupać iz redova PSS koji se priklonio NS, a koja je deo trenutno vladajuće većine u Valjevu.

Koalicija SPS-PUPS-JS, DSS, URS, Pokret za Valjevo, NS-PSS, LDP, Grupa Građana „Pobeda” i odbornik isključen iz SPO-a, u februaru ove godine, smenila je predsednika Mihaila Jokića (SNS), a na njegovo mesto postavila, Slavicu Pantelić-Cupać (PSS).

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…