dragoljubkrstic.jpgPovodom današnjeg nemilog događaja koji se desio u manastiru Gračanica obaveštavamo javnost o sledećem.
Direkor JKP Kolubara ili neko uz njegovu saglasnost je u prepodnevnim časovima poslao neke radnike u manastir sa očiglednom namerom da izvode neke radove.Tamo se zatekao jedan građanin koji je obavljao nekakve poslove u manastiru i u normalnom toku razgovora zapitao radnike zbog čega su došli. Radnici ništa nisu odgovorili već su zvali svoje nalogodavce verovatno iz JKP Kolubara . Posle kraćeg vremena pojavila se patrola policije koja je došla po prijavi očigledno ne znajući suštinu problema. Policija je pokušala da prisutnog građanina po lažnoj prijavi verovatno optuži za ometanje ne znamo čega. Policija nije upoznata da direktor JKP Kolubare Miodrag Marković čini ozbiljno krivično delo ne sprovodeći odluku skupštine grada da u manastir uvede struju i praktično radove oko manastira obustavi do daljnjeg. Napominjemo da je POBEDA zbog grubog kršenja zakona podnela tužilaštvu krivičnu prijavu protiv direktora JP Kolubara, a koja je u postupanju. Očigledno da taj beskrupulozni čovek ima neke druge nalogodavce pored onog jedinog zakonitog a to je Skupština grada. Ovakvo ponašanje izaziva revolt građana Valjeva i mi obaveštavamo javnost da je Predsednik Pobede već danas stupio u kontakt sa tužilaštvom a sutra će na sastanku pokušati da zajednički spreče dalju eskalaciju eventualnih nemilih događaja u gradu. Veoma je čudno da se Predsednik skupštine i Gradonačelnik uopšte ne oglašavaju i praktično prećutno dozvoljavaju direktoru JP Kolubara ovakvo kriminalno ponašanje.
U svakom slučaju Pobeda neće dzvoliti interesnim kriminalnim grupama okupljenih oko propalog projekta brana Stubo- Rovni da ignorišu zakon, struku i volju građana Valjeva.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…