regionalni_razvoj.jpgKancelariji za pomoć i obnovu poplavljenim područjima Republike Srbije dostavljeni su podaci o trenutnom stanju na izgradnji mostova oštećenih u prošlogodišnjim poplavama u Valjevu. Dostavljena je sva potrebna dokumentacija, kako bi Kancelarija preuzela finansiranje izgradnje mostova za koje nemaju obezbeđena sredstva u gradskom budžetu.

To su mostovi za naselje Veselinovići preko reke Obnice i most u Goloj glavi na reci Ub za Balačku. Za pet mostova su završeni tenderi i izabrani izvođači. Od velike koristi bi bilo da Kancelarija preuzme finansiranje radova. Time bi se omogućilo da se deo novca preusmeri za otklanjanje šteta na drugim elementima infrastrukture, poput klizišta i puteva.

Do sada su obezbeđena sredstva za finansiranje izgradnje mosta na reci Gradac za Aničiće, vrednosti 14.735.856,00 dinara, mosta preko Obnice za Paramentića kuće 8.905.500,00 dinara, mosta preko reke Gradac kod Novakovića 2.750.052,00 dinara, mosta u Veselinovcu 6.222.258,00 dinara i mosta preko Obnice za naselje Boškovići 8.601.753,00 dinara.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…