014 karate klub.jpgU nedelju 16.11. 2014. u Beogradu u organizaciji Karate Federacije Srbije, održan je Kup Srbije u karateu za poletarce, pionire i nade na kome su nastupili najbolji takmičari iz naše zemlje. U izuzetno jakoj konkurenciji takmičari našeg kluba su osvojili tri medalje i to 1 zlatnu i 2 bronzane.
Prvo mesto i zlatnu medalju na Kupu Srbije u discipline kate, osvojila je pionirka Nikolina Đurić koja je potvrdila da je već godinama među najboljima u svom uzrastu. Bronzana odličja pripala su kata timu muških nada u sastavu David Petrović, Lazar Beljić i Ognjen Bojić koji je i u pojedinačnoj konkurenciji u katama osvojio treće mesto.
Treneri Predrag Branković i Milan Lepojević ističu zadovoljstvo postignutim rezultatima na najvažnijem takmičenju za mlađe uzraste u ovoj godini kao i da je naporan i kvalitetan rad na treninzima doveo do napretka u tehnici i kvalitetu velikog broja takmičara u klubu.
Sledećeg vikenda starije takmičare našeg kluba očekuje prvenstvo Uže Srbije za kadete, juniore, mlađe seniore i seniore, na kome sa pravom očekuju dobre rezultate.
Karate klub “014 Valjevo” tokom cele godine upisuje nove članove u školu karatea i jedini je klub u našem gradu koji se takmiči u Karate Federaciji Srbije koja je priznata od Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije.

Prikaži još ovjava iz Sport

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…