Gimnazija 2.jpgMinistarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, raspisalo je 29. oktobra 2014. godine Javni poziv za podnošenje ponuda u međunarodnom otvorenom postupku za nabavku radova-izvođenje radova na izgradnji, rekonstrukciji i adaptaciji školskih objekata u okviru Programa modernizacija škola. Javnim pozivom obuhvaćeni su i radovi na završetku izgradnje O.Š. „MilovanGlišić” u Valjevu i radova na sanaciji oštećenih delova fasade na Valjevskoj gimnaziji.
Predračunaska vrednost radova na završetku izgradnje O.Š.”Milovan Glišić” iznosi 103.282.869 dinara, dok je za sanaciju oštećenih delova fasade na Valjevskoj gimnaziji opredeljen iznos od 4.046.100 dinara.
Rok za dostavljanje ponuda je 12. decembar 2014. godine. Početak radova se očekuje u martu mesecu 2015. godine, a radovi će trajati 180 kalendarskih dana.
Radove na nastavku izgradnje O.Š.”Milovan Glišić” do sada su izvodila građevinska preduzeća, odnosno konzorcijumi sa teritorije grada Valjeva. Imajući u vidu dosadašnja pozitivna iskustva, grad Valjevo očekuje da će, s obzirom na obim i vrednost planiranih radova, građevinska preduzeća iz Valjeva učestvovati u postupku javne nabavke za izvođenje radova na O.Š.”Milovan Glišić” i Valjevskoj gimnaziji.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…