osobe sa invaliditetom3.jpg
Društvo za cerebralnu paralizu Valjevo organizuje Drugi festival dramskog stvaralaštva osoba sa invaliditetom Srbije pod nazivom “I mi imamo talenat”. Festival FOSI će se održati 25. i 26. oktobra 2014. godine u Centru za kulturu Valjevo.

Pokrovitelji Festivala su Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije i Grad Valjevo, a održavanje Festivala su podržali: Ministarstvo za rad, zapošljvanje, boračka i socijalna pitanja, Udruženje dramskih, muzičkih, audio i video stvaralaca “Milovan Glišić” Valjevo, Centar za kulturu Valjevo i Agencija “Trust me”.

Predstave će biti prevedene na znakovni jezik, a ulaz za posetioce je slobodan.

Naš cilj je da što više građana Valjeva bude informisano o Festivalu kako bi podržali osobe sa invaliditetom koje igraju u pozorišnim predstavama i njihov aktivizam, a samim tim i pokazali pristup inkluzije osoba sa invaliditetom kako u kulturi tako i u široj društvenoj zajednici.
Ovom prilikom bi Vas zamolili, naravno ako ste u mogućnosti i ako imate višak slobodnih termina da emitujete nekoliko dana naš reklamni tv spot kao najavu za Festival. Trajanje spota je 38 sekundi.

U prilogu Vam šaljem link tv spota, poster i program Festivala.

https://www.youtube.com/watch?v=PmZByrHf6E4

Zamolila bih Vas da mi odgovorite na mejl kada budete imali slobodnog vremena. Nekoliko puta sam Vas zvala i nisam mogla da Vas dobijem na telefon.

U nadi da ćete nam izaći u susret mi Vam se unapred zahvaljujemo.

Drugi Festival dramskog stvaralaštva osoba sa invalidetom Srbije pod nazivom
„I MI IMAMO TALENAT”

Centar za kulturu Valjevo 25. – 26. oktobar 2014.

Subota, 25. oktobar 2014.

19:30 Otvaranje Festivala
19:40 – 21:00 Društvo za cerebralnu paralizu Valjevo i Udruženje dramskih, muzičkih, audio i video stvaralaca „Milovan Glišić” Valjevo – IZBIRAČICA

Nedelja, 26. oktobar 2014.

17:00 – 17:15 Udruženje gluvih i nagluvih Valjevo – OŽALOŠĆENA PORODICA
17:20 – 17:30 Kulturno-umetničko društvo „Jovan Boljarić” Novi Sad – PIKNIK
17:40 – 18:00 Udruženje osoba sa cerebralnom i dečijom paralizom „Volja za životom” Velika Plana – I JA IMAM PRAVO NA OBRAZOVANJE
18:10 – 19:10 Kulturno-umetničko društvo gluvih Beograda „Radivoj Popović” u saradnji sa pozorišnom grupom „Ansambl Miraž” – OSTRVO KOJE NE POSTOJI
Dodela Zahvalnica i zatvaranje Festivala

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…