plivacki klub split.jpgU sklopu tradicionalne manifestacije “Dani ludaje” u Kikindi je održan međunarodni plivački miting na kome je učešće uzelo i šest plivača “Valisa”, predvođenih trenerom Branislavom Kovačevićem.
U konkurenciji 200 plivača iz osamnaest klubova iz Srbije, BIH i Rumunije, naši plivači su osvojili četiri medalje.
Anđela Lukić je u disciplini 50m slobodno osvojila srebrnu medalju isplivavši deonicu u vremenu 31.41 sekunde, Slavica Božić je u cilj stigla treća u disciplini 50m leđno sa vremenom 36.82, Nataša Dragojlović je isplivala disciplinu 50m prsno za 41.93, što je bilo dovoljno za treće mesto. Filip Puce je postizanjem ličnog rekorda u vremenu 35.23 u disciplini 50m leđno osvojio srebrnu medalju.

“Ovo je tradicionalno dobar početak sezone za naše najiskusnije plivače, a sve je u cilju što bolje pripreme za regionalna i državna prvenstva koja nas očekuju u mesecima pred nama. Na sledećem takmičenju planiramo da učešće uzme veliki broj naših plivača možda čak i preko 50, što će nam nakon toga biti dobar pokazatelj za dalju selekciju i rad po trenažnim i takmičarskim grupama”, ističe predsednik plivačkog kluba Branislav Kovačević.

Prikaži još ovjava iz Društvo

Оstаvitе оdgоvоr

Vаšа аdrеsа е-pоštе nеćе biti оbјаvljеnа.

Pročitajte još

TA „Vaskršnji susreti planinara Srbije“

Prema kalendaru akcija PS Srbije PSD „Magleš “ iz Valjeva Vas poziva na Tradicionalnu akci…